Patrol 4x4 - Nissan Patrol Forum banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
757 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hello All

Just picked up my Patrol from the panel shop (looks unreal will post some pic soon) but noticed on the way home that the dash lights (when the parkers are on) dont work nor do the front or rear parking lights.
I had a quick look in the fuse box tonight and couldnt find anything labelled for the parkers.
Normal head lights and brake lights work fine.

Does anyone know where i could look for the fuse that would fix this problem?
 

·
Registered
Joined
·
757 Posts
Discussion Starter · #3 ·
thanks will do in the morning
 

·
Registered
nissan
Joined
·
645 Posts
Check your wiring for the trailer plug ,may have bare wire or bad connection
Also if you have had a 5 pin plug plugged into a 7 pin plug (or vice versa) it will often blow your tail an dash light fuses.
 

·
Registered
nissan patrol
Joined
·
570 Posts
Gotto agree with these guys...

Had the same problem a few weeks back, I cleaned all the muck out of my trailer plug and did the same with my tail light connections.

Popped in a new fuse and hey presto, my dash lights worked again.
 

·
Registered
Joined
·
757 Posts
Discussion Starter · #6 ·
thnaks guy it was the tail light fuse. i'm guessing the guy might have shorted the parkers out when they were installing the new bullbar
 

·
Registered
nissan patrol
Joined
·
233 Posts
could also be one of the brake/tail light globes. i had the same problem with mine and found that one of the brake elements had blown and fused onto the tail light element. so it screwed with all the tail and park lights.
 
1 - 7 of 7 Posts
Top