Patrol 4x4 - Nissan Patrol Forum banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Nissan
Joined
·
179 Posts
Discussion Starter · #1 ·
installed my thermo fans today everything running smoothly except where the thermo probe goes in the top hoes i cant get it to seal proply.. any ideas???????
 

·
Registered
nissan patrol gq
Joined
·
51 Posts
not sure mate previous ones ive had i havent had any problems.how old is the top hose cause if its a bit old it might have gone a bit hard so its not sealing proply.just a thought.wat size fan did u get?im looking at gettn one soon.
 

·
Registered
Nissan
Joined
·
179 Posts
Discussion Starter · #4 ·
not sure mate previous ones ive had i havent had any problems.how old is the top hose cause if its a bit old it might have gone a bit hard so its not sealing proply.just a thought.wat size fan did u get?im looking at gettn one soon.
twin fans out of a 97 el falcon, ive heard the falcon thermos are the go. i'll try the silicon before the new hose i think.
cheers guys
 

·
Registered
nissan
Joined
·
241 Posts
They can be an absolute ***** to get to seal up, silicon and 24 hours to drive works ok. If you're on gas I found it easier to get a seal in the joiners on the heater hose then on the top radiator hose.
 

·
Registered
Nissan
Joined
·
179 Posts
Discussion Starter · #6 ·
They can be an absolute ***** to get to seal up, silicon and 24 hours to drive works ok. If you're on gas I found it easier to get a seal in the joiners on the heater hose then on the top radiator hose.
true true i might dry it out in the morn go get some sica and let in set for the weekend
 
1 - 6 of 6 Posts
Top