Patrol 4x4 - Nissan Patrol Forum banner

1 - 7 of 7 Posts

·
___BTDT___
Joined
·
42,515 Posts
Discussion Starter #1
We have just heard from Canada that there will be an upgrade to our system later today, some brief outages or SSL errors for a few minutes may be encountered. We should see improved speed as one of the things to come out of this.
 

·
___BTDT___
Joined
·
42,515 Posts
Discussion Starter #2
Received word from Canada that the site is now on cloudflare and to please let us know where you see any issues. screenshots and links please!!

Post them in this thread please.
 

·
Registered
Joined
·
18,099 Posts
You must have jinxed it Ross.

I read your latest post then went to open "New Posts" and got this error.
 

Attachments

·
___BTDT___
Joined
·
42,515 Posts
Discussion Starter #4
You must have jinxed it Ross.

I read your latest post then went to open "New Posts" and got this error.
Yes I knew it would be all my fault, shoot the messenger.

Beat you actually because straight after I had a 60 second wait for a thread change and then a data base error, both of which I have sent to our friends in Canada :). New posts does seem to attract a longer wait I have noticed as well.
 

·
Registered
Joined
·
20,830 Posts
Well, pages seem to be loading up quicker. :punkrock:

Foo
 

·
___BTDT___
Joined
·
42,515 Posts
Discussion Starter #7
Well, pages seem to be loading up quicker. :punkrock:

Foo
That does seem to be the case mostly but I did have a time out error that could be traced back to P4x4 earlier today going into New Posts again (which I have screen printed and reported), but only the one so far today.
 
1 - 7 of 7 Posts
Top